Iz naše kuhinje prihajajo same slastne jedi, ki jih pripravljamo na star pristen domač način.
Poleg običajnih goveje in gobove juhe vam lahko ponudimo tudi štruklje na juhi začinjene s prepraženo čebulo in peteršiljem.
Nato pride na vrsto mesna plošča, naložena s polnjeno svinjsko pečenko, kuhano govedino, pečeno raco in ocvrtim domačim piščancem, včasih pa tudi z odojkom, kozličkom ali jagenjčkom, pečenim v krušni peči.
Kot priloga je na mizi kmečki krompir in mlinci, pa tudi kuhana zelenjava in mešana sezonska solata.
Na mizi je tudi več vrst domačega kruha, črni, zviti, koruzni, ajdov, česnov itd.
Za konec ponavadi postrežemo s slano bizeljsko ajdovo pogačo oziroma s slanim sirovim in sladkim jabolčnim zavitkom. Če pa družba ostane pozno v noč, ponudimo še kislo juho.
Vljudno vabljeni, da okusite naše dobrote ...