Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
 
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
Ikona
 
 
TK Pudvoi
TK Pudvoi
TK Pudvoi
TK Pudvoi
TK Pudvoi
TK Pudvoi
Mizarstvo Pudvoi
NOVOSTI
[ arhiv novic ]

Repnice na Bizeljskem

objavljeno: 28.02.2011
 
Telefon
+386 (0) 7 49 51 228
GSM
+386 (0) 31 484 003
E-mail
info@pudvoi.si
Lokacija
 
HITRI KONTAKT
ime:
e-mail:

Predstavitev

»
N a koncu idilične doline, obdane z vinogradi in gozdiči listavcev, v Stari vasi na Bizeljskem, stoji Turistična kmetija Pudvoi, ki je ime prevzela po dolinici v kateri se nahaja.
Leta 1990 smo kupili zapuščeno kmetijo in jo preuredili v prečudovit ambient za počitnikovanje, sprostitev in uživanje prelepe narave. Pri nas boste v stiku z naravo našli svoj mir, ter se spočili od vsakodnevnega vrveža. Želja nam je, da se približamo vsakem gostu in smo dobri gostitelji. Kmetija je tudi del Bizeljsko – sremiške vinsko turistične ceste, tako da zanimivosti in aktivnosti v bližnji okolici ne manjka.

Prijetene počitnice in oddih

Pri nas lahko preživite prijetne počitnice ali pa se le spočijete, četudi le za kratek čas. Temu smo namenili štiri sobe. Vse sobe imajo svojo kopalnico (WC, tuš) in so opremljene v kmečkem stilu z pohištvom, ki smo ga izdelali sami. Gostje imajo na voljo tudi velik skupni prostor za razne družabne igre.

Okusna domača hrana in vina

V gostinskem prostoru lahko sprejmemo do 50 gostov za razna kosila, večerje, praznovanja, poslovne pogostitve ali obletnice. Gostom nudimo predvsem domačo hrano pripravljeno v krušni peči ter domača vina, od namiznih do vin izredne kakovosti.
Turistična kmetija Pudvoi
Turistična kmetija Pudvoi

Na kmetiji imamo tudi tri repnice. To so v peščene nanose Panonskega morja skopane, nepozidane kleti in so edinstvene v Evropi. Nekoč so bile namenjene shranjevanju poljskih pridelkov, danes pa se uporabljajo predvsem za zorenje vin. Z veseljem Vam pripravimo degustacijo in domač narezek v edinstvenem peščenem podzemlju.
Skupni prostori turistične kmetije Pudvoi
Spalni prostori turistične kmetije Pudvoi


Zabava in druženje

Obiskovalcem in gostom pa poleg domačega vina in hrane lahko organiziramo tudi trgatev, martinovanje in jurjevanje, Vas popeljemo na ogled znamenitosti Bizeljskega, organiziramo izlete po okoliških gričih ali vsaj na vrh Pudvoja, od koder je čudovit razgled na obsoteljsko ravan in preko gričev vse do zagrebškega Slemena.
Od naše kmetije se lahko odpeljete tudi v bližnje Terme Čatež, Olimia in Tuhelj ter Športni center Grič, ki so oddaljeni manj kot 20 km, najbolj pa boste uživali v miru in tišini, katero obogatijo šumi iz narave in ptičje petje.

Želimo Vam približati naravo, da jo boste začutili in v njej našli svoj mir.
Družina Ogorevc Vas pričakuje.